Momentum er et fullservice performance marketing byrå, rettet mot selskaper som ønsker å ta markedsføringen i performance kanalene til det neste nivået. Vi har utstrakt kompetanse innen betalt søk (PPC), betalt social, programmatisk display, søkemotormarkedsføring (SEO), konverteringsoptimalisering (CRO) og digital analyse. 

Menneskene som jobber i Momentum er et team med digitale markedsførere med over 15 års erfaring fra ledende mediebyråer som Carat, iProspect, Vizeum og PHD, mediehus og performance byråer, vi har jobbet med noen av de største merkevarene i Norge som ARK, Hurtigruten, Norwegian, Coop og Sport1. Vi har håndtert performance budsjetter på flere titalls millioner kroner og vært med på å skalere opp flere av Norges aller største nettbutikker. Dette har gitt oss en helt unik erfaring og forståelse for hvilke resultater som er mulig å skape ved å kombinere kommersiell intelligens med markedsføringsstrategi, og teknologi.

Vi har spesialisert oss på strategisk performance rådgivning med forankring i maskinlæring, automatiseringsteknologi og dynamiske annonseløsninger, dette gjør Momentum til et byrå som jobber med med performance marketing i ordets rette forstand, vår fremste oppgave er å skape resultater som gir verdi på bunnlinjen til våre oppdragsgivere.