Betalt søk

Det å velge partner på betalt søk handler om så mye mer enn å finne noen til å drifte din google Ads konto. Våre betalt søk spesialister er blant landets aller sterkeste fagpersoner på området og har erfaring med å jobbe med flere av landets største og mest komplekse annonsører innen blant annet e-commerce, retail, finans og reise. Vi er kommersielt drevet i alle ledd og vårt primære mål er å bidra til å styrke bunnlinjen til våre partnere i form av å øke fortjenesten og redusere kostnadene.

Dette lykkes vi med gjennom bruk av datadrevet innsikt, maskinlæring og kreativitet. Men den aller viktigste innsatsfaktoren handler om humankapitalen vi besitter, vi forstår viktigheten av å analysere kundereiser, bruk av rett teknologi, dynamiske oppsett, attribusjon og evnen til å se sammenhenger på tvers av kanaler og produktkategorier.

Hvis du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift, ta kontakt.

Betalt social

De sosiale mediekanalene, og da særlig Facebook og Instagram har lenge vært en yndet kanal for annonsørene. Store så vel som små annonsører har flokket til kanalen med stadig større budsjetter. Dette til tross for at de aller fleste annonsører ikke har vært i nærheten av å ta ut det rettmessige potensiale som ligger kanalen. Våre spesialisters fremste oppgave er å drive data drevet optimalisering opp mot harde KPIer som bidrar til klingende mynt i kassen for din virksomhet. Vi lykkes med dette gjennom å sette opp dynamiske annonseløsninger og tar i bruk produkt feeder slik at vi effektivt kan skalere opp og spesialtilpasse budskapet til den enkelte. Gjennom å kombinere menneskelig kreativitet med algoritmisk målgruppe styring sørger vi for at din bedrift når ut til de som ønsker å høre fra deg og de som ikke var klar over at de ville høre fra deg.

Analyse og dashboards

Du kan ha den beste tech stacken i verden, (de færreste har det, men om du ønsker å vite hva vi mener, så kan vi hjelpe deg med det også) men hvis du ikke har de rette folkene internt, eller vet hvordan du best kan ta i bruk dataen din, så er igrunn dataen ubrukelig. Vi sørger ganske enkelt for at dataen din ikke er ubrukelig, vi hjelper deg med alt fra analysearbeid til oppsett i Google Analytics.

Data på forskjellige steder i ulike formater og kilder kan være overveldende å forstå og nær sagt umulig å bruke. Vi bygger dashboards som samler markedsførings dataen din på ett sted og visualiserer det hele på en enkel og intuitiv måte, alt for å hjelpe deg å ta bedre beslutninger, raskere.

Strategisk rådgivning

Vi blir kjent med bransjen og merkevaren din, vi fokuserer på realistiske løsninger basert på praktiske hensyn. Vi hjelper deg med å identifisere og utføre en strategi som samsvarer med ditt langsiktige mål.

Brukeropplevelser

Vi ser på SEO og CRO sammen som en del av brukeropplevelsen til et nettsted. SEO handler om rangering og relevans mens CRO handler om å konstant optimalisere nettstedet for konverteringer. Gode brukeropplevelser forsterker den organiske veksten, fornøyde kunder gir positiv omtale, og vil være meget gode ambassadører. Vi er opptatt av å sette brukeropplevelser i sammenheng med de betalte aktivitetene man gjør.